September 2017

Meer en meer (nieuwe) klanten vinden de weg naar Litek om hun bij te laten staan in het kader van de komende GDPR wetgeving. Als erkende DPO/informatieveiligheidsconsulent bieden we diverse bijstandsformules aan.

Januari 2017

Het kantoor krijgt een nieuw onderkomen in de Nieuwe Molenstraat 1A te Passendale.

April 2016

We versterken ons team met enkele externe medewerkers waardoor we onze cloud services gevoelig kunnen vergroten. Deze services beginnen een grote rol te spelen in zowel het publieke als het KMO segment. Getuige hiervan zijn de vele online backups en gehuurde servers bij ons datacenter. Cloudservices zoals antivirus en monitoring worden ook naar dit niveau gebracht. Hierdoor worden de lokale serverdiensten teruggebracht naar hetgeen er echt nodig is op de werkvloer.

Juli 2015

Meer en meer krijgen onze klanten te maken met de verplichting om te voorzien in een beleidsmatige aanpak van hun informatieveiligheid. Een informatieveiligheidsconsulent is hiervoor de aangewezen persoon om dit plan/beleid te helpen uitrollen. Na het volgen van de opleiding (V-ICT-OR) en het slagen in het examen worden we beloond met een certificatie informatieveiligheidsconsulent. Twee van onze medewerkers kunnen hierdoor terug een extra steun betekenen voor onze klanten.

Oktober 2014

Nieuwe website wordt online geplaatst.

Voor een greep uit onze expertises kan u rustig terecht op deze website. Hou hierbij in het achterhoofd dat Litek ook voor uw bedrijf een oplossing kan bieden voor eender welk IT-probleem…

Gezien onze vele inspanningen op het vlak van Microsoft Cloud services worden we beloond met een nieuwe competency. Zo behalen we ons Silver level for Small and Midmarket Cloud Solutions.

Maart 2014

We starten met ons eigen product vShape. Hiermee kunnen we onze klanten voorzien van IT services in the cloud. Dit omvat virtuele servers, sql databanken en nog veel meer, die op basis van maandelijkse huur worden gebruikt door de klant. De mogelijkheden zijn talrijk.

2014

Dit jaar worden de bedrijfsprocessen van Litek getuned en waar nodig aangepast. Archivering van documenten en het uitbouwen van ons eigen serverpark is een feit.

September 2013

Ons team wordt versterkt met een helpdesk medewerker. Deze staat in voor de monitoring van de vele servers en software die bij onze klanten actief zijn. Er kan nu nog veel sneller worden tussen gekomen.

Maart 2013

Gezien de verdere specialisatie in het netwerksegment voor onze kmo’s en zelfstandigen verhuizen we met ons netwerkteam terug naar Zonnebeke. Dichtbij het centrum van Zonnebeke beschikken we over een goeie uitvalsbasis om onze klanten te bedienen. De shop te Roeselare wordt na drie jaar gesloten.

Na dertien jaar samenwerken met de particulieren is dit een hoofdstuk die afgesloten wordt. Voortaan concentreren we ons uitsluitend op de kmo markt en de vele zelfstandigen.

Juni 2012

Certificaties als Vasco Certified Engineer en Acronis Certified Engineer zijn een feit.

April 2012

Verdere specialisatie inzake firewalls en servertechnieken worden dit jaar een focus punt.

Februari 2012

Gezien de verdere uitbouw van ons netwerkbeheer wordt de shop in Passendale overgelaten aan ons eerste personeelslid. Pascal die reeds 5 jaar het gezicht was in de shop start met een nieuwe uitdaging door het overnemen van de shop en de daarbijhorende particuliere klanten. Compudeal zal vanaf nu alle zaken verder behandelen zoals voorheen in hetzelfde gebouw. De shop in Roeselare blijft behouden en start zich meer en meer te focussen op de bedrijfswereld.

2011

Samenwerking met gespecialiseerde firma’s in  software-ontwikkeling en de industriële sector tillen we Litek naar een hoger niveau.

Juli 2010

Voortaan is Litek ook te vinden in Roeselare, Hoogleedsesteenweg 308. De burelen voor het netwerkbeheer krijgen hier een nieuw onderkomen.

2009

Met de lancering van onze nieuwe website en uitbreiding van ons personeelsbestand is Litek in 2009 een nieuwe weg ingeslagen. Reeds sinds 2000 bieden we u een service aan die zowel de domeinen van hard- en software als IT-diensten omvat. Het voorbije decennium hebben we zo een expertise kunnen opbouwen waardoor we nu unieke totaalprojecten aan zowel de KMO’s als de zelfstandigen kunnen aanbieden.

Februari 2009

Start van onze tweede personeelslid die zich naast pc technieken ook verder bekwaamde in netwerkbeheer.

Een tak die alsmaar verder blijft groeien, alsook ons klantenbestand.

Juli 2007

Verhuis van Moorslede naar ons eigen gebouw in de Molenstraat 19 te Passendale. Eveneens de start van de eerste shop en onze eerste werknemer.

Alle activiteiten met betrekking tot netwerkbeheer en verkoop van IT materiaal blijven toenemen.

September 2000

Start van de bvba litek met als voornaamste taken het netwerkbeheer, opleiding en verkoop van IT materiaal aan zowel kmo’s en particulieren.

Het begon allemaal in Moorslede waar Litek een kleine kantoorruimte huurde.

Het Litek team